Bloggar jag läser

Tänkte tipsa er lite om dom bloggarna jag läser dagligen:

Emelie

Jättebra bloggare som miste sin lillasyster i flodvågen. En jättegullig tjej som vet vad hon vill, att bli fotograf. Fotar jättefina bilder som hon oftast även säljer.
Hennes blogg är : http://emelieohlsson.blogg.se/

Stina-Lee

Ja, alla känner väl till Stina-Lee? Även hon en bra bloggare, som bloggar om det mesta allt från sina två hundar till bra diskutioner. Genom hennes blogg har jag fått många tips och ideer.
Hennes blogg är : http://stinalee.se/

Ida Frank

Söt tjej från samma stad som jag. Bloggar också om allt från sin pojkvän till mode osv. Oftast väldigt rolig blogg att läsa.
Hennes blogg är : http://ifrank.blogg.se/

Kenza

Ja denna tjej är ingen överraskning för er, största delen av Sveriges ungdomar läser hennes blogg. Hon är inte riktigt i min smak, gillar dock Stina-Lee´s blogg bättre än Kenza. Men Kenza är jättesöt och bra modell så absolut inget dumt menat mot henne :) Gillar ni tips på kläder,smink, tävlingar osv så ska ni besöka hennes blogg som är: http://kenzas.se/

Blondinbella

Blondinbella är heller ingen nyhet, hon är ju med i var tidning eller tvprogram nu tycker jag, men det är roligt för henne att det gått så bra bara genom att sitta vid ett tangentbord och knappa. Hon skriver ofta om intressanta ämne och står för det hon tycker. Framgångsrik tjej med båda fötterna på jorden!
Hennes blogg är : http://www.blondinbella.se

MINI

Söt tjej från Lund som jobbar som modell. Hennes blogg har jag precis börjat läsa och den verkar intressant.
Läs vidare själv om ni vill läsa om en modell, hon har dessutom varit med i Top Model Sthlm också.
Hennes blogg är : http://carolinelundh.blogg.se/

Saanzil

Hennes blogg har jag också precis börjat läsa. Men gillar du att tävla om bloggdesign ska du helt klart följa hennes blogg. Jag väntar själv med spänning tills den dagen jag vinner en :)
Hennes blogg är : http://saanzil.blogg.se/

Sist men inte minst Natacha Peyre

Hela Sverige vet väl vem hon är? Glamourmodell från Sthlm som bloggar om sitt liv, sin pojkvän och inför sin flytt till LA.
Hennes blogg är : http://peyre.blogspot.com/

Detta var dessa bloggarna jag följer dagligen. Hoppas ni har läsning nu inför ikväll ;)


Kommentarer

Skriv vad du vill här:

Ditt fina namn:
Stamgäst?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Din åsikt:

Trackback