Tatuering?

Nu är jag inne i en tatuering period, innan jag gjorde piercingen i naveln så ville jag tatuera mig. Då ville jag ha ett hjärta på handleden precis som Carolina Gynning, men jag har fått reda på att det gör riktigt ont för där inte är så mycket hud så det vågar jag inte. Och precis pratade jag med en fd klasskompis som hade tatuerat sig idag, då blev jag ännu mer sugen. Det som jag så fall vill ha är en stor och en lite mindre stjärna på magen, på sidan.. ja ni fattar. Eller så vill jag skriva Ellinor i skrivstil någonstans på kroppen, kanske på handleden men det gör ju ont!!!

Hjälp mig, om jag ska göra det, vad ska jag ha då?

Kommentarer
Postat av: Veronica

Tänk på att du kan få svårare att få jobb om du inte kan dölja tatueringen, Så jag tycker där vid magen med en ros hade varit fint =)

2008-07-09 @ 23:11:07
URL: http://veeroniicaa.blogg.se/
Postat av: Daniel

Om du ska ha en tatuering så ska det inte vara på handleden. Det ska vara på magen,ryggen eller på någon av dina sidor. Det blir skit snyggt att göra där och skrivstil blir så jävla bra om de gör det ordentligt. jag var uppe hos en i karlskrona och kollade. Skit snyggt blev det. Men jag gjorde inte det själv. Vi får ej göra det i sverige från vi är 18 år. Men då blir det nog att jag gör en på armen. Om du ska arbeta på resturang eller hotell så kan du ej ha tatuering på handleden,Ansiktet.

2008-07-10 @ 15:05:51

Skriv vad du vill här:

Ditt fina namn:
Stamgäst?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Din åsikt:

Trackback