Jobbansökningar

Rummen är städade, hundarna är rastade, maten är uppäten och nästan 2 maskiner tvätt är upphängda. Nyss skrev jag ut personliga brev som jag ska lämna på olika ställen för att förhoppningsvis få ett sommarjobb i sommar.

Jag går fortfarande runt i pyjamas men ska snart ta mig i kragen och ta på mig kläder och gympaskor och gå ut en lång runda.

Vad gör ni? =)


Jag är lika slö som jag ser ut...

Kommentarer
Postat av: Tessan

Jag har också bara slöat idag haha :D Det är det söndagar är till för, hihi =)Hoppas du får sommarjobb då! Vart ska du söka?Kram2010-01-17 @ 16:25:34
Postat av: Anonym

i ett inlägg skrev du att du inte handlar ofta utan du handlar det du behöver när du behöver det. men går man inte på kategorin "jag shoppar" kan man se att du har shoppat 7 ggr under januari för sammanlagt 2385 kr + bikinin :P

2010-01-17 @ 16:44:55
Postat av: Jannica

Ett tips är att söka jobb på Dalabadets camping :) Jag sommarjobbade själv där i 4 somrar totalt, och de behöver nästan nytt folk varje år. Det är iaf värt en chansning om du är intresserad. Min kusin tog över efter mig, kan kolla med honom vem man hör av sig till och så om du vill?!

2010-01-18 @ 17:26:44

Skriv vad du vill här:

Ditt fina namn:
Stamgäst?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Din åsikt:

Trackback