Världens slöaste

Usch så slö jag är idag, och trött. Kroppen är helt borta, men kanske inte så konstigt med tanke på att jag somnade ganska sent och har varit igång hela dagen. Tänkte berätta för er som vill veta.

Blev väckt 10.30 idag, så ville mamma att jag skulle följa med till ett ställe och köpa blommor, sagt och gjort så gjorde jag mig i ordning sen övningskörde jag dit, ni som bor i Trelleborg vet vad "Vellingeblomman" är:) Sen körde vi till en massa mataffärer och handlade och kom hem vid 17. Då började jag med maten och sen planterade jag mina blommor jag köpte. Nu har jag suttit vid datorn i någon timme och skrivit på min novell, ändrade alla saker min lärare hade skrivit så nu är den nog bra. Orkar dock inte skriva mer på den nu, får fortsätta imorgon. Har även precis läst lite köksteori för att vår lärare skulle testa oss imorgon:/ blä. Jag är inte alls bra på olika moment i köket, jag föredrar ju serveringen.

Nu ska jag dock stänga av datorn, ska hänga lite tvätt, gå ut med Zinga och äta tårta som belöning för jag trots allt orkade ta tag i novellen, fast jag egentligen inte orkade.


Kommentarer
Postat av: louise

sv: jag gillar inte kaffe? haha

2009-05-17 @ 20:54:38
URL: http://nannalouiise.blogg.se/
Postat av: louise

sv: nej det är som kaffe latte fast med te istället för kaffe :) fattar du?

2009-05-17 @ 21:12:36
URL: http://nannalouiise.blogg.se/
Postat av: louise

sv: ja den är sjukt god på de flesta caféer! På vissa är den inte lika god men den som är på bilden var den bästa jag druckit :)

2009-05-17 @ 21:28:35
URL: http://nannalouiise.blogg.se/
Postat av: louise

sv: ja det måste du verkligen :)

2009-05-17 @ 22:04:34
URL: http://nannalouiise.blogg.se/

Skriv vad du vill här:

Ditt fina namn:
Stamgäst?

E-postadress: (bara jag som ser den)

Har du en blogg?:

Din åsikt:

Trackback